Apró Peti Chef

petikonyha.blog.hu

Tejszínes csirkecombok rizzsel

2017. április 23. 20:40 - Apró Chef

Tejszínes csirkecombok rizzsel

 

Hozzávalók:

 

-          15 db csirkecomb

-          2 üveg gomba

-          fél doboz tejszín

-          1 nagydoboz tejföl

-          olaj

-          só, bors, petrezselyem,chili

 

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk. Majd egy jó adag olajon több részletben lepirítjuk. Ha jól lepirult hozzárakjuk a gombát levével együtt, a tejfölt, és a tejszínt is. Kevés vizet adunk még hozzá. Majd jól befűszerezzük. Só, bors, petrezselyem, kevés chili. Kb. 1 óráig főzzük, míg megpuhul a csirke.

Rizzsel tálaljuk és megszórjuk friss snidlinggel. Jó étvágyat kívánok!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr9312448773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása